Mobiel bellen

Mobiele telefonie is voor veel mensen vaak een enorme puzzel. Wat heeft u nodig? Hoe blijven de kosten laag? Welke aanbieder moet u kiezen? Welke abonnementsvorm past het beste? Zakelijk Garant legt deze puzzelstukjes op de juiste plek.

De werkwijze is simpel. We inventariseren in een persoonlijk gesprek uw wensen. We kijken naar uw manier van werken en hoe we uw mobiele communicatie hierop kunnen laten aansluiten, uiteraard op een zo efficiënt mogelijke manier.

Daarnaast proberen we ook een kostenbesparing te realiseren. Aan de hand van de door u verstrekte facturen van uw huidige provider maken we een uitgebreide analyse. Hierna zijn we in staat uw belgedrag en wensen te koppelen aan de juiste aanbieder. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste abonnementsvorm en bijbehorende hardware. Maatwerk dus!

Heeft u voorheen uw abonnementen elders afgesloten? Dit is geen enkel probleem. Doordat wij alle gangbare providers in ons portfolio hebben kunnen we ook deze aansluitingen voortaan eenvoudig voor u beheren.