Zakelijk Garant is dĂ© manier om de voordeligste energieleverancier te krijgen op basis van uw gegevens. Met Zakelijk Garant kunt u honderden euro’s op de energierekening besparen!

Overstappen kan direct op deze website. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen bellen wij u terug. Ook zeggen wij, indien dat nodig is, het energiecontract bij je huidige leverancier op. U hebt altijd 9 kalenderdagen de bedenktijd. Tijdens het overstapproces blijft u gewoon aangesloten. Wij regelen dat de overstap vlekkeloos verloopt.

Wilt u zekerheid? Kies dan voor Zakelijk Garant zodat u zeker bent dat de gedurende de looptijd van uw contract dezelfde prijs voor stroom en gas blijft betalen.

Iedere dag ontvangen wij de de tarieven rechtstreeks van onze energie partners. Als u via Zakelijk Garant energie laat vergelijken, dan kun je er dus zeker van zijn dat u de beste leverancier krijgt die bij u zakelijke situatie past.

Bovendien zijn wij heel transparant in de opbouw van uw contract. Daarom kunt u tijdens ons advies ook altijd zien uit hoe hoog de leveringskosten zijn, maar ook de hoogte van de netwerkkosten, belasting en toeslagen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.