Welk energiecontract of leverancier kies je? Vast of variabel, groene of grijze stroom, jaarafrekening, voorschotnota, termijnbedrag, meterstanden. Termen die je ongetwijfeld wel eens gehoord hebt. Maar wat hebben deze termen met je energierekening te maken? Zakelijk Garant neemt je mee in de wereld van energie.

De energiemarkt is continue in beweging en afhankelijk van allerlei invloeden. Dat is ook de reden dat de energieprijzen erg aan veranderingen onderhevig zijn. Juist daarom is het belangrijk om deze veranderingen nauwlettend te volgen en op het juiste moment met grote hoeveelheden te gaan inkopen, wij van Zakelijk Garant houden dit voor onze klanten dagelijks in de gaten.

Voordat u gaat overstappen op energie van een andere energieleverancier is het allereerst handig als u uw jaarverbruik weet. Daarvoor kunt u contact opnemen met uw huidige energiebedrijf. Ook raden wij u aan de voorwaarden van uw huidige energiecontract te bekijken. Heeft u een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd? In beide gevallen bent u vrij deze te beëindigen. De opzegtermijn is altijd dertig dagen.

Door onze optimale kennis van de markt, ons grote netwerk en onze kenners op het vlak van inkoop van energie, die altijd weer op de juiste momenten inkopen, staan wij garant voor een scherp tarief en goede contractuele voorwaarden.Ook garanderen wij u een goed en deskundig advies.

Heeft u vragen hierover, bel dan met onze klantenservice:
085 888 66 00